Превъртете надолу за избрани подробности седалки

Koledno parti s Dyado Koleda

Koledno parti s Dyado Koleda

Walthamstow Academy - Billet Rd, London E17 5DP

Продажбата онлайн приключи

Описание

БИЛЕТИТЕ ВЕЧЕ СА ПРОДАДЕНИ, НА МЯСТО НЯМА ДА СЕ ПРОДАВАТ БИЛЕТИ!


Каним ви на коледно парти за българските деца и родители.
Елате на едно неповторимо шоу в което ще се срещнем с Дядо Коледа!
Залата се намира на адрес Billet Rd, London E17 5DP. Най-близката станция на метрото е Blackhorse Road, Victoria line от нея се хваща автобус 158 до училището.
Ако сте с автомобил пред залата ще има осигурени 100 паркоместа. Спонсори на събитието са Lycamobile, Montrose college, фирма Fastklean, пекарна Наслада, Българският хранителен магзин Дахапна -www.dahapna.co.uk и зъболекарски кабинет Доктор Марчеваhttp://www.bulgarskizabolekar.co.uk/ .
Очакват ви 150 минути забава и незабравими моменти. Всички деца ще получат подарък от белобрадия старец. Освен подаръци от организаторите ще може Дядо Коледа и да подари вашите подаръци на децата ви.Децата ще се снимат професионално с Дядо Коледа и после безплатнo ще получат снимката си онлайн.В шоуто ще бъдат включени много подаръци за деца и възрастни както и храни и напитки. Празника ще е в две части програма на сцената и после време за вкусотии и забави. Местата са ограничени, а интереса голям ако не може да си купите билет онлайн трябва да се запишете по телефона 077 8606 7076 и платите по банков път. Билети на място няма да се продават понеже трябва да се знае точната бройка на гостите, както и броя на децата и дали са момичета или момчета.
Всички възрастни и деца ще получат подаръци от организаторите.

Видео Галерия